Auto huren Curacao zonder creditcard

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Auto huren Curacao zonder creditcard

Bij ons is het auto huren op Curacao zonder creditcard geen probleem! Middels Ideal of handmatige overboeking is de betaling bij ons zo geregeld en bent u verzekerd van een huurauto bij Autoverhuur Willemstad

Auto huren Curaçao zonder creditcard? Bij veel autoverhuurbedrijven op Curaçao is dit lastig. Maar bij ons is dit geen enkel probleem. Niet iedereen heeft een creditcard en je wil er vast ook geen een aanschaffen om alleen een auto te huren. Via Autoverhuur Willemstad kun je een auto huren in Curaçao zonder creditcard. We leggen je uit hoe dat werkt.

Hoe kan ik een auto huren op Curaçao zonder creditcard?
Het is heel simpel!

  1. Kies hier je huurauto uit
  2. Vul je gegevens in
  3. Betaal via iDeal
  4. Je auto staat voor je klaar op het gewenste moment!

 

 

Wil je een auto huren op Curaçao zonder creditcard? En wil je liever niet via iDeal betalen? Dan is het ook mogelijk om met je pinpas te betalen als je de auto bij ons afhaalt of wanneer deze geleverd wordt. Maak je de betaling liever over naar onze bankrekening? Stuur ons dan even een e-mail. Dan geven we je het juiste rekeningnummer door en de omschrijving die je kunt gebruiken.

Hoe zit het met de borg?
Als hoofdbestuurder krijg je de auto bij ons gewoon mee om te cruisen over Curaçao, ook als je geen creditcard op jouw naam hebt staan. Normaal reserveren we een bedrag op je creditcard, voor het geval er onverwachts iets mis gaat. Deze borg betaal je nu gewoon op het moment dat je de auto afhaalt. Mocht je toch schade rijden met je huurauto, dan belasten we dit aan jou door via de borg. Kosten die gedekt zijn volgens je afgesloten verzekering zijn natuurlijk gewoon gedekt.

Boek op tijd!
In de drukke vakantieperiodes kun je zomaar misgrijpen naar een auto op Curaçao, omdat er een beperkt aantal huurauto’s op het eiland is. Wil je zeker weten dat je een auto kunt huren op Curaçao zonder creditcard? Dan raden we je aan om deze op tijd te boeken.

Wil je een auto huren in Curaçao zonder creditcard om de leukste bezienswaardigheden op het eiland te zien? Kijk dan hier voor de leukste stops aan de westkant van Curaçao.

Zeker mogelijk, auto huren op curacao zonder creditcard

1