Reviews van onze klanten

Een auto huren op Curacao hebben vele tevreden klanten gedaan bij Autoverhuur Willemstad.
Lees onderstaande reviews eens door en maak kennis met ons bedrijf! Klik hier om de reviews ook op Google te lezen of zelf een review aan te maken

9,0 | Score van klanten die bij ons hebben gehuurd :)

Google reviews, dus betrouwbaar!

Aangeraden door vakantiewoningen

Meer dan 360 reviews van tevreden klanten!

Bedankt! Vette groet!

2 weken geleden kwam ik aan op Curacao. Meestal bestel ik in Nederland al een auto, maar oeps helemaal vergeten. Probeer dan maar eens in het hoog seizoen een 7 persoons auto te regelen, en het moest ook nog een vette Amerikaanse bak zijn.. ".. bedankt, en als ik weer naar Curacao ga bel ik eerst Autoverhuur Willemstad. Vette groet" George Baker

Prachtige- en ideale auto

Deze prachtige auto kunnen huren bij autoverhuur Willemstad. Ideale auto om in te rijden op Curaçao. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Goede uitleg. En vriendelijk personeel. Bedankt. Renate

Goede communicatie

Fijn bedrijf! Goede communicatie tijdens de afspraak, duidelijke communicatie tijdens brengen en halen van de auto, aardige mensen. We hadden een Ford Explorer, niet nieuw maar precies de auto die je nodig hebt op het eiland. Fijne kar! Voor de volgende keer wordt er zonder twijfel weer een auto gehuurd bij Autoverhuur Willemstad! Hans

Erica Tijink

Blij dat we voor dit bedrijf hebben gekozen. Goede communicatie vooraf, auto netjes afgeleverd en weer opgehaald bij het resort waar we verbleven. Duidelijke uitleg bij aflevering. Nette auto die niet nieuw was maar er erg goed uitzag en prima reed. Ook de huurprijs was erg schappelijk.
Lees review bij Google
1

Gerda Koops

Prima verhuur bedrijf doen wat er is afgesproken geen verassingen achteraf
Lees review bij Google
logo-google
2

Dennis M

Fijn bedrijf! Prima service en keuze uit diverse auto's en prijsklassen. Wij hebben de Suzuki Grand Vitara gehuurd, top auto.
Lees review bij Google
logo-google
3

Astrid de Vries

Top service en top auto! Snel en fijn contact en met een paar goede tips hebben we het eiland verder kunnen verkennen (playa Grandi, wat geweldig!) Volgende keer boek ik hier zeker weer!
Lees review bij Google
logo-google
4

Stefan Meerveld

Goede service! Je wordt snel geholpen en ophalen/brengen van de auto is geen probleem. Keuze uit verschillende auto's, van groot naar klein. De prijs is ten opzichte van andere verhuurders zeer gunstig! Als ik weer naar Curaçao zal komen, ga ik zeker via autoverhuur Willemstad een huurauto regelen.
Lees review bij Google
logo-google
5

Max Janssen

Ik heb nu meerdere keren een auto op Curacao gehuurd bij verschillende autoverhuurbedrijven, en de prijzen zijn zeer vergelijkbaar. Maar bij Autoverhuur Willemstad krijgt u veel meer auto voor uw geld! Ik reed in een auto die niet gestolen wordt (dus geen goedkope Kia, Hyundai of Toyota), zag er goed uit, de auto was technisch in orde (wat voor Curaçaose begrippen uitzonderlijk is) en de auto was luxe. Hij had klimaatbeheersing, parkeersensoren en automatische ruitenwissers. Dus ik raad deze autoverhuur ten zeerste aan!
Lees review bij Google
6

Jakob Koster

Zeer goede ervaring. De Suzuki vitara werd keurig op tijd bij ons hotel gebracht en na vakkundige en plezierig uitleg, konden wij heerlijk genieten van een betrouwbare auto. Echt een aanrader. Als wij weer naar Curaçao gaan dan zullen wij zeker weer een auto huren bij hen.
Lees review bij Google
logo-google
7

Hans van de Bunt

Fijn bedrijf! Goede communicatie tijdens de afspraak, duidelijke communicatie tijdens brengen en halen van de auto, aardige mensen. We hadden een Ford Explorer, niet nieuw maar precies de auto die je nodig hebt op het eiland. Fijne kar! Voor de volgende keer wordt er zonder twijfel weer een auto gehuurd bij Autoverhuur Willemstad!
Lees review bij Google
logo-google
8
Bekijk alle Google reviews
1