Curacao auto huren

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Curacao auto huren

Op Curacao een auto huren kan bij ons eenvoudig en snel! Vele tevreden klanten gingen u al voor! U krijgt zelfs vele kortingen bij duikschool of andere bedrijven als u bij ons uw huurauto boekt.

Duikliefhebbers opgelet! Wil je op Curaçao een auto huren? Dan ben je bij Autoverhuur Willemstad aan het goede adres. Natuurlijk bieden we je alles op het gebied van auto huren, maar bij ons krijg je meer! Wat dacht je van korting op je introductieduik als je nu op Curaçao een auto gaat huren?

25% korting op introductieduik
Op Curaçao draait het om zon, zee en strand! Het eiland heeft een prachtige onderwaterwereld die je gezien moet hebben. Ga je op Curaçao een auto huren, rijd dan zeker langs Porto Mari Sports. Op vertoon van je boekingsbewijs van Autoverhuur Willemstad ontvangt je nu 25% korting op een introductieduik bij deze duikschool.

Samenwerking Porto Mari Sports
Curaçao kent ontzettend veel mooie strandjes en duikplekken. Ga je op Curaçao een auto huren, dan zijn er tal van plekken waar je met je huurauto kunt stoppen. We zijn een samenwerking aangegaan met Porto Mari Sports. Zo kun je niet alleen het eiland de prachtige stranden verkennen, maar ook genieten van de onderwaterwereld van Curaçao. Porto Mari Sports is een professionele PADI 5 duikschool met Nederlands sprekende duikinstructeurs. Heb je nog nooit gedoken, dan is dit je kans om het eens te proberen. Rijd snel langs Porto Mari Beach met je huurauto!

Ga nu op Curaçao een auto huren!
Of je nu alleen je snorkelmasker meeneemt of je gehele duikpak, het maakt niet uit. Ga je op Curaçao een auto huren, dan hebben wij voor elke watersportliefhebber de geschikte auto. Van groot tot klein, betrouwbaar en goed onderhouden. Met Nederlandse eigenaren en een eigen autobedrijf ter plaatse kun je gemakkelijk en zonder zorgen je huurauto regelen op Curaçao.

Op locatie
Wil je op Curaçao een auto huren, dan kies je zelf waar je deze ophaalt of waar wij de huurauto voor je afleveren. Dit kan bij je hotel, appartement of in Willemstad bij ons autoverhuurbedrijf. Het is op Curaçao niet toegestaan om auto’s af te leveren op het vliegveld. We kunnen jou en je reisgezelschap wel ophalen van en terugbrengen naar het vliegveld. Huur nu je auto en beleef een onvergetelijke (duik)vakantie! [BUTTON] Huur een auto

Curaçao auto huren: nu met korting op een introductieduik

1