Autohuur Curacao

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Autohuur Curacao

Voor Autohuur op Curacao bent u bij Autoverhuur Willemstad op het juiste adres. Vul onderstaand uw huurperiode in en zoek uw huurauto uit. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Haal alles uit je autohuur Curaçao en rijd het eiland rond! Curaçao heeft namelijk heel wat moois te bieden, maar helaas niet allemaal op loopafstand. Volg de route met de auto naar Westpunt en mis niks van de hoogtepunten als je een auto huurt op Curaçao. Waar je zeker moet stoppen? Wij zetten de hoogtepunten in het westen van Curaçao voor je op een rijtje.
Flamingo’s
Voor je eerste hoogtepunt van je autohuur in Curaçao stop je bij de zoutpannen van Jan Kok, bij Sint Willibrordus. Parkeer je auto langs de kant, stap uit en loop rustig langs het water. Je zult versteld staan van de tientallen roze flamingo’s die hier rustig in het water staan.

 

 

Shete Boka
Rijd met je huurauto verder via Weg naar Westpunt. Waar de zee langs de zuidkust vaak erg rustig is, is dat aan de noordkant van Curaçao wel even anders. Bij Nationaal Park Shete Boka is het natuurgeweld van de zee goed te zien. Sheta Boka betekent zeven inhammen. Je vindt hier dan ook verschillende plekken waar je kunt stoppen en de ruige zee tegen de rotsen omhoog kunt zien spatten. Wordt het te warm buiten? Stap dan gewoon weer in je auto met airco om koel naar de volgende stop te rijden van dit natuurpark.

Leguaan als lunch

Vervolg je route met de auto naar het bovenste puntje van Curaçao. In Westpunt vind je hét beroemde restaurant van het eiland: Jaanchies. Eten van de kaart doe je hier niet. Zodra je plaats neemt aan een tafeltje komt Jaanchie zelf vertellen wat voor lekkers er op het menu staat. Jaanchies restaurant is een van de weinige plekken waar je leguaan kunt proeven: de delicatesse van Curaçao. Durf je de leguaan toch niet aan? Geen nood! Eten bij Jaanchies is sowieso een belevenis. Tropische gele vogeltjes fladderen in het rond zodra je het huiselijke restaurant binnen stapt. Je ervaart hier de echte Antilliaanse gastvrijheid tijdens je autohuur in Curaçao.

Schildpadden spotten

Niet zo gek op leguaan of tijd voor een verfrissend drankje tijdens je autohuur in Curaçao? Stop dan zeker even bij Blue View Sunset Terrace, bij Playa Forti. Dit blauwe caféetje stelt van binnen misschien niet zo veel voor, maar het uitzicht is fantastisch. Neem plaats op een kruk aan de raamkant, bestel een colaatje en heb wat geduld. Met een beetje geluk zie je in de zee beneden de schildpadden zwemmen.

Autohuur in Curaçao is de ideale manier om iets van het eiland te zien. Maar na deze hoogtepunten is het tijd om weer van het strand te genieten! Je kunt rechtsomkeer via dezelfde Weg naar Westpunt weer terug, of via Weg naar Santa Cruz richting Willemstad rijden.

term: autohuur op Curaçao

Autohuur Curaçao: de leukste stops aan de westkant

1