Autoverhuur Curacao

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Autoverhuur Curacao

Van economy tm excellent autoverhuur op Curacao kunnen wij u diverse modellen leveren. Zonder zorgen betrouwbare autoverhuur met nederlandse eigenaars al meer dan 8 jaar. Kies uw huurperiode en boek snel! Vragen? Wij staan u graag te woord!

Een auto huren via autoverhuur Curaçao is dé ideale manier om het Caribische eiland te ontdekken. Maar hoe kies je de huurauto die bij jou past? We helpen je op weg, zodat jij op Curaçao alleen nog maar hoeft te genieten van je vakantie.

Diverse modellen

Bij het kiezen van een auto bij autoverhuur op Curaçao let je natuurlijk op het aantal personen dat in de auto past. Maar er is meer. Ga je bijvoorbeeld voor klein maar fijn en dus makkelijk parkeren, of kies je liever een auto met wat meer comfort? Onze autoverhuur op Curaçao biedt je keuze uit diverse modellen. Van groot tot kleiner. Al onze huurauto’s zijn voorzien van airco en zijn vijfdeurs (geen gedoe met achterin kruipen dus!). Doordat onze autoverhuur op Curaçao een eigen autogarage heeft, krijg je altijd een goed onderhouden auto mee.

 

 

Automaat of handgeschakeld
Curaçao is geen lastig eiland om op rond te rijden. Je rijdt er gewoon rechts en je mag er niet harder dan 80 km/h. Onze meeste automodellen zijn handgeschakeld, waar je prima mee weg komt op het eiland. Maar heb je liever een automaat, omdat je daar thuis bijvoorbeeld altijd in rijdt, dan is het wel zo fijn dat je hier ook op je vakantie voor kunt kiezen. Automaat of handgeschakeld: bij onze autoverhuur op Curaçao heb je keuze uit beide soorten.

Koffers
Niks zo vervelend als je bij de autoverhuur op Curaçao staat en je koffers passen niet in de achterbak. Let hier dus op als je een auto huurt. Bij ieder model hebben wij aangegeven hoeveel koffers er in de huurauto passen. Dit varieert van twee kleine koffers in de Peugeot 107 tot vijf koffers in de Acura Tahoe, of soortgelijk. Let er wel op dat de kofferruimte die we weergeven een indicatie is. Koffermaten verschillen, dus het ligt er natuurlijk aan hoe groot jouw koffers zijn.

Kies je favoriete kleur
Een leuke bijkomstigheid die je niet bij veel autoverhuurders vindt: je kunt bij ons bij sommige modellen zelfs de kleur van je huurauto kiezen. Rood, blauw of oranje; je wil natuurlijk wel een beetje hip over het eiland toeren. Je kunt vooraf thuis alvast jouw gewenste model huurauto reserveren, zodat je tijdens je vakantie nergens meer aan hoeft te denken en alleen nog je auto hoeft op te halen bij de autoverhuur op Curaçao.

Nog meer gemak
Welk model je ook wenst, autoverhuur Willemstad regelt het voor je, zodat jij kunt genieten van je vakantie! En ben je op zoek naar nog meer gemak bij een autoverhuur op Curaçao dan alleen een passend model?
Je kunt bij ons eenvoudig een auto huren zonder creditcard.

Autoverhuur Curaçao: kies de auto die bij je past

1