Bekijk huurauto's op Curacao

Autoverhuur Willemstad heeft diverse huurauto's op Curacao voor u beschikbaar.
In onderstaande overzicht ziet u alle modellen huurauto's verzameld. Maak graag uw keuze:

COMFORT HUURAUTO

Ciaz, Baleno of vergelijkbaar | All in prijs
5 passagiers 3 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 38,50 p/dag Boek direct

ECONOMY HUURAUTO

Peugeot 108 of vergelijkbaar | All in prijs
4 passagiers 2 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 29,50 p/dag Boek direct

PREMIUM HUURAUTO

Suzuki Vitara of vergelijkbaar | All-in-prijs
5 passagiers 4 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 55.50 p/dag Boek direct

PICKUP HUURAUTO

Isuzu D-Max of vergelijkbaar | All in prijs
5 passagiers 5 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 62,50 p/dag Boek direct

EXCELLENT HUURAUTO

Ford / Tahoe of vergelijkbaar | All-in-prijs
7 passagiers 5 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 72,50 p/dag Boek direct

9 PERSOONS HUURAUTO

Hyundai of vergelijkbaar | All-in-prijs
9 passagiers 7 stuks All risk verzekerd
 74
ALL-IN-PRIJS € 77,50 p/dag Boek direct

Huurauto Curaçao: hoe zit het met de verzekering?

Als je kiest voor een huurauto Curaçao, wil je veilig en goed verzekerd de weg op. Schade zit soms in een klein hoekje, maar je wil achteraf natuurlijk niet geconfronteerd worden met hoge kosten. Hoe zit het ook alweer met die autoverzekering? Welke schade is verzekerd?

Allrisk verzekerd
Bij veel autoverhuurbedrijven krijg je bij het ophalen van je huurauto op Curaçao veel vragen: wil je bijvoorbeeld een extra inzittendenverzekering? Of wil je een extra bestuurder meeverzekeren? Bij ons is het heel eenvoudig: al onze huurauto’s zijn allrisk verzekerd!

Dekking
Maar wat valt er precies onder de allrisk dekking als je bij ons een huurauto op Curaçao regelt? We zetten het voor je op een rijtje:*

 • Wettelijke aansprakelijkheid
  Schade die jij als bestuurder met de huurauto op Curaçao aan anderen toebrengt, zowel schade aan personen als aan hun eigendommen, valt onder de wettelijke aansprakelijkheid en is gedekt.
 • Schade aan de huurauto zelf
  Allrisk betekent op Curaçao dat je altijd nog een eigen risico hebt. Dit eigen risico is €500,- Je betaalt je eigen risico wanneer er schade aan je huurauto op Curaçao is, die niet op de tegenpartij verhaald kan worden. Let wel op, u dient altijd het noodnummer 199 te bellen, anders worden de kosten NIET gedekt door de verzekering en zijn alle kosten voor u.
 • Letselschade
  In het geval jij zelf een ongeluk veroorzaakt, dekt de verzekering de letselschade van de inzittenden tot het standaard bedrag.
 • Accessoires
  Wordt er ingebroken in je auto en wordt bijvoorbeeld je autoradio gestolen? Dan is dit verzekerd zolang jij de auto goed op slot hebt gedaan. Het gaat hier om accessoires die in de auto zijn ingebouwd, niet om losliggende eigendommen. We adviseren je om je waardevolle spullen nooit onbeheerd in je huurauto op Curaçao te laten liggen.

Wordt er ingebroken in je auto en wordt bijvoorbeeld je autoradio gestolen? Dan is dit verzekerd zolang jij de auto goed op slot hebt gedaan. Het gaat hier om accessoires die in de auto zijn ingebouwd, niet om losliggende eigendommen. We adviseren je om je waardevolle spullen nooit onbeheerd in je huurauto op Curaçao te laten liggen.

Controle
Kom je je huurauto op Curaçao ophalen, of leveren wij deze voor je af, dan controleren we samen met jou de auto. Heeft de auto al schade, dan noteren we dat. Zo ben jij nooit je eigen risico kwijt door schade die een ander al heeft gemaakt.

Geen gedoe
Bij ons dus geen gedoe met je verzekering voor je huurauto op Curaçao. De huurprijs die je via onze website boekt, is inclusief allrisk verzekering. Zo weet je waar je aan toe bent! Heb je nog vragen over de verzekering van je huurauto op Curaçao? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag.

1