Car rental Curacao

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Car rental Curacao

Met Car Rental op Curacao heeft Autoverhuur Willemstad diverse huurauto's beschikbaar! Een huurauto zonder zorgen, voordelig en betrouwbaar! Binnen 1 minuut is de car rental geregeld!

Heerlijk met het gezin op vakantie, kinderen mee! Je regelt bij onze car rental Curaçao gemakkelijk een auto online. Maar moet je nog aan extra dingen denken met kinderen in een huurauto? Hoe zit het bijvoorbeeld met de kinderzitjes en de gordel op het eiland? Veiligheid boven alles bij onze car rental op Curaçao!

Gordel
Net als in Nederland, moeten alle inzittenden van een auto op Curaçao een veiligheidsgordel dragen. Ook wanneer je een auto regelt via een car rental op Curaçao. Vooral op de achterbank wordt het dragen van een gordel nog wel eens nagelaten op Curaçao, maar het openbaar ministerie heeft aangekondigd hier strenger op te gaan controleren. Boetes zijn in januari 2019 verhoogd van 75 gulden naar 250 gulden. Uiteraard zit er een goedgekeurde veiligheidsgordel in al onze huurauto’s.

Kinderzitje regelen bij de car rental op Curaçao
Ga je op reis met kinderen jonger dan 12 jaar die kleiner zijn dan 1,50m? Dan moeten zij in een goedgekeurd en passend kinderzitje of een zitverhoging met gordel in de huurauto plaatsnemen. Een kinderstoeltje regel je al bij onze car rental op Curaçao voor €2,50 per dag.

Voorin of achterin?
Kinderen mogen zowel voorin als achterin de huurauto zitten op Curaçao. Maar let wel op met kinderzitjes. Heb je een kinderzitje achterstevoren op de voorstoel staan? Zorg dan dat je de airbag bij deze stoel uitzet. Dit is verplicht, maar ook een stuk veiliger bij een aanrijding. We leggen je graag ter plaatse bij de car rental op Curaçao uit hoe je de airbag uitschakelt.

Verschillen met Nederland
Zoals je misschien gemerkt hebt, wijken de regels iets af van hetgeen we gewend zijn in Nederland. In Nederland ben je verplicht om een kind kleiner dan 1,35m in een kinderzitje te vervoeren. Op Curaçao hanteren we de maten die in het grootste deel van Europa gelden, namelijk 1,50m. Uiteraard gelden deze regels bij elke car rental op Curaçao.

Benieuwd waar je nog meer op moet letten als je een auto huurt bij onze car rental op Curaçao?
Lees hier hoe je de huurauto kiest die bij jou past.

Kinderen mee bij car rental Curaçao? Hier moet je op letten.

1