Auto huren op Curacao

WELKE TYPE HUURAUTO ZOEKT U?

Economy - Comfort - Premium - Excellent - Pickup - 9 persoonsbus

Uw huurdatums
Tijden ophalen/afleveren

Auto huren op Curacao

Een auto huren op Curacao,  check dan eens Autoverhuur Willemstad! Diverse aanbod, 24/7 bereikbaar en de leukste huurauto's! Vul onderstaand uw huurperiode in en zoek uw huurauto uit. Heeft u vragen? Wij staan u graag te woord!

Om het meeste uit je vakantie naar Curacao te halen is het huren van een auto een must. Met je eigen huurauto kun je de mooiste plekjes bereiken en anders dan in Nederland zijn er weinig mogelijkheden met betrekking tot het openbaar vervoer. Er zijn wel bussen die over het eiland rijden alleen zijn deze niet erg betrouwbaar. Voor een enkele taxirit betaal je al snel hetzelfde of meer als wanneer je een dag een eigen auto zou huren. Daarnaast zorgt een huurauto voor de optimale vrijheid.


Wegen en afstanden

Het wegennet is over het algemeen prima in orde op Curacao. Vooral in en rond Willemstad zijn de wegen van goede kwaliteit, ook al kan het hier wel druk worden. Buiten de stad tref je af en toe gaten in de weg aan. Door voorzichtig te rijden levert dit verder geen problemen op. Anders dan in Nederland kan er soms een geit op de weg lopen. De meeste verkeersregels zijn hetzelfde als die in Nederland met een belangrijke uitzondering: op T-splitsingen heeft rechtdoorgaand verkeer voorrang en niet de bestuurder die van rechts komt. Daarnaast zul je misschien even moeten wennen aan het lokale rijgedrag dat chaotisch over kan komen, maar dit went snel zat. Op Curacao hoef je geen lange afstanden af te leggen. De langste rit tot het meest westerse punt van Curacao duurt ongeveer een uur.

autohuren op curacaoOnafhankelijk Curacao ontdekken

Het grootste voordeel van het huren van een auto op Curacao is dat je op je eigen tempo al het moois dat het eiland te bieden heeft kunt ontdekken. Misschien bied je hotel of resort een pendeldienst aan waardoor je denkt dat het niet nodig is om een auto te huren, maar je wilt toch niet iedere dag naar hetzelfde strand? Er valt zo veel te ontdekken. Zo is het bijvoorbeeld leuk om naar het uitzichtpunt bij Santa Marta te rijden of het Christoffelpark te doorkruisen. Ook is een huurauto handig als je 's avonds in een van de dorpjes wilt gaan eten. Het is heerlijk als je jouw eigen schema kunt bepalen.

Praktische tips auto huren Curacao

Je bepaalt zelf in welke klasse jouw huurauto moet zitten. Met de lichtste klasse kun je in principe overal op het eiland komen, maar afhankelijk van je reisgezelschap, voorkeuren en reisplannen kun je kiezen voor een hogere klasse. Als je bijvoorbeeld bij Shete Boka off-road wilt rijden moet je wel een auto hebben die dit aan kan. Bij veel autoverhuurbedrijven op Curacao heb je een creditcard nodig. Bij ons is het geen enkel probleem om je auto te huren zonder creditcard. Jouw betaling is zo geregeld via iDeal of bankoverschrijving. Wees je er wel van bewust dat er maar een beperkt aantal huurauto's beschikbaar zijn op Curacao. In drukke periodes, zoals de kerst- of zomervakantie, valt het aan te raden om jouw auto op tijd te boeken om te voorkomen dat er geen aanbod meer is.

Auto huren voor een maand op Curaçao

Bent u op zoek naar een betrouwbare en goedkope huurauto voor een langere periode op Curaçao? Dan bent u bij Autoverhuur Willemstad aan het juiste adres. Wij hebben een ruime selectie met hoogwaardige huurauto's voor ieder budget. Alle prijzen zijn all-in zodat u van tevoren precies weet waar u aan toe bent. Zo bent u direct all-risk verzekerd en is de tweede bestuurder zelfs gratis.

Voordelen van auto huren op Curaçao

Curaçao laat zich uitstekend ontdekken met de auto. Of u nu een maand op vakantie gaat naar Curaçao of hier komt studeren of werken: met een huurauto kunt u gaan en staan waar u wilt. Het huren van een auto hoeft helemaal niet duur te zijn. Bij Autoverhuur Willemstad huurt u uw auto voor een transparante prijs waar alle kosten bij inbegrepen zijn. U rijdt al in een huurauto vanaf €28,- per dag. Omdat taxidiensten prijzig zijn op het eiland valt het aan te raden om een auto te huren, zeker als u een langere periode op Curaçao verblijft. Het openbaar vervoer rijdt slechts enkele routes en is niet zeer betrouwbaar, dus om te genieten van vrijheid is een huurauto onmisbaar.

Service van Autoverhuur Willemstad

Door uw huurauto te reserveren bij Autoverhuur Willemstad geniet u niet alleen van lage en transparante prijzen maar ook van verschillende voordelen. Zo kunnen wij de huurauto voor u afleveren en weer ophalen op uw locatie. Als u direct vanaf het vliegveld in uw nieuwe huurauto wilt stappen kunt u deze ook zelf afhalen bij het vliegveld HATO. Zo heeft u direct vervoer naar uw verblijf. In tegenstelling tot andere autoverhuurbedrijven op Curaçao heeft u geen creditcard nodig om een auto te kunnen huren. De betaling voldoet u eenvoudig online via iDeal en de borg kunt u betalen wanneer u de auto afhaalt. U geniet dus zorgeloos van uw verblijf op Curaçao.

Ruim assortiment

Of u nu op zoek ben naar een budget huurauto in de Economy klasse of liever een maand in een exclusieve wagen rondrijdt, u vindt uw ideale huurauto in ons uitgebreide wagenpark. Kies bijvoorbeeld voor een compacte Peugeot 108 of een vergelijkbaar model of ga voor een ruime Chevrolet Trailblazer. U heeft dus een ruime keuze uit auto's die passen bij uw stijl en budget. Alle huurauto's zijn all risk verzekerd en in de prijs is altijd een gratis tweede bestuurder verwerkt. Dus welk model u ook kiest, u weet van te voren wat u betaalt om de auto een maand te huren.

Auto huren op Curacao, haal meer uit je vakantie!

1